Hur vi hanterar Covid-19

Trygga möten och events

I denna speciella tid är våra gästers och personals säkerhet vår högsta prioritet och vi följer noga Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer. Vi beslutade tidigt att införa anpassad möblering med avstånd samt utökade städrutiner.

Att du som gäst är frisk när du kommer till oss är en självklarhet. Och så även för oss som arbetar här. Upplever du minsta symptom är vi tacksamma för att du väljer att stanna hemma och vi gör det samma. Handsprit finns tillgängligt på flera ställen runt om i lokalerna och används regelbundet av samtlig personal, såväl som av gäster.

Vi på Norges Hus gör vårt yttersta för att arrangera trygga möten och konferenser men vi har alla ett ansvar att hjälpas åt i kampen mot smittspridningen. Nedan följer några allmänna råd som vi tillsammans kan följa för att bibehålla en säker miljö:

  • Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten, minst 20 sekunder. Använd handsprit som komplement.
  • Undvik att röra ögon, näsa och mun
  • Undvik att hälsa genom att ta i hand
  • Undvik större folksamlingar
  • Stanna hemma om du är sjuk
  • Hosta och nys alltid i armvecket eller i en pappersnäsduk

Våra luftiga och flexibla lokaler passar bra i dessa tider och gör att ni kan konferera på ett tryggt sätt. Lokalerna i Norges Hus går att dela av till fler konferensrum eller användas tillsammans som stora salar. Vi tar endast emot ett sällskap åt gången vilket gör att ni kan konferera helt avskilt utan genomströmning av andra gäster.

Digital mötesteknik vid konferenser

Vill ni koppla upp er digitalt, så fler kan vara med på ert möte eller kanske samtliga online? Vi är fullt utrustade med AV-teknik för möten i våra konferenslokaler och för det digitala mötet. Personal är alltid på plats och hjälper er vid uppstart med vår teknik så allt fungerar.

Bröllop och event

Har du bokat våra lokaler för bröllop eller fest, eller önskar du boka våra lokaler finner du mer information här.