Bröllop och fest

Bröllop- och festlokal i centrala Göteborg

Skapa oförglömliga minnen och minnesvärda ögonblick med ett bröllop i Norges Hus, tidigare Norska Sjömanskyrkan i Göteborg. Välj om ni vill arrangera hela er bröllopsdag med vigsel och fest på Norges Hus eller om ni endast vill använda lokalen till er bröllopsfest.

Ni kan hålla kyrklig eller borglig vigseln i vår kyrkosal eller ha en personlig vigselceremoni i vår vackra trädgård. Vid fint väder intas fördrink med fördel i trädgården innan ni förflyttar er in för middag. Ha en stressfri dag utan behov av förflyttning av gäster och brudpar.

Plats för 120 personer i sittning

När ni hyr Norges Hus är valfriheten stor och ni kan själva anordna den vigsel och fest ni drömt om. Lokalerna ägnar sig för det lilla såväl som för det stora bröllopet, då lokalerna är delbara och kan disponeras på olika sätt. Ni kan själva ordna med mat och dryck. Porslin finns till 120 personer och ni har tillgång till vårt kök med två diskmaskiner, tre kylskåp, frys, spis och mikrovågsugn. Lokalen har ljudanläggning, mikrofoner och projektor.

I lokalen får man vistas max 130 personer samtidigt, och max 120 personer får plats vid sittande middag.

Ett fåtal lediga helger under 2022 och 2023

Varmt välkomna att ta kontakt med oss på info@norgeshus.se

Digitalt bröllopspaket

Streama er vigsel och ha bröllopsfesten senare. Fotograf ingår vid första tillfället (vigsel och porträttfotografering). En liten intim vigsel med bara er, en präst/vigselförrättare samt vittnen på plats. Gift er under vårt vackra ovala kyrktak samtidigt som era gäster finns med på videolänk och storbildskärm. Ni ser dem och de ser er<3 Efter vigseln beger ni er på en fotografering med vår fotograf. När covid är long gone har ni en hejdundrande fest här tillsammans med alla era nära och kära och återupplever er vigsel på storbildskärm tillsamman.

Uppdelat Bröllop

Vill ni ha ert bröllop och fest på samma dag och samtidigt ha många gäster? Då kan ni dela upp gästerna i två grupper. Exempelvis vigsel och lunch på dagtid med bara de närmsta på plats och till kvällen en fest med vännerna. Samtliga gäster kan vara med på vigseln digitalt, alternativt kan man spela in vigseln och visa den igen på kvällen där brudparet får återuppleva sin vigsel tillsammans med vännerna.

Bröllop i dagarna två – En extra dag

Boka en extra dag och få tillgång redan på torsdagen. Ha två bröllopsfiranden om inte alla gästerna får plats vid samma tillfälle.