Bröllop och fest

Bröllop- och festlokal i centrala Göteborg – två lediga helger i sommar

Skapa oförglömliga minnen och minnesvärda ögonblick med ett bröllop i Norges Hus, tidigare Norska Sjömanskyrkan i Göteborg. Välj om ni vill arrangera hela er bröllopsdag med vigsel och fest på Norges Hus eller om ni endast vill använda lokalen till er bröllopsfest.

Ni kan hålla kyrklig eller borglig vigseln i vår kyrkosal eller ha en personlig vigselceremoni i vår vackra trädgård. Vid fint väder intas fördrink med fördel i trädgården innan ni förflyttar er in för middag. Ha en stressfri dag utan behov av förflyttning av gäster och brudpar.

Nu har vi fått två lediga helger i maj och juni 2024! Hör av er vid intresse til info@norgeshus.se

Kontakta oss direkt för uppdaterad tillgänglighet vardagar.
För snabb prisindikation, ange antal personer samt halv eller heldag.

Plats för 120 personer i sittning

När ni hyr Norges Hus är valfriheten stor och ni kan själva anordna den vigsel och fest ni drömt om. Lokalerna ägnar sig för det lilla såväl som för det stora bröllopet, då lokalerna är delbara och kan disponeras på olika sätt. Ni kan själva ordna med mat och dryck. Porslin finns till 120 personer och ni har tillgång till vårt kök med två diskmaskiner, tre kylskåp, frys, spis och mikrovågsugn. Lokalen har ljudanläggning, mikrofoner och projektor.

Lokalerna passar fint för det lilla bröllopet såväl som för det stora! Varmt välkomna att ta kontakt med oss på info@norgeshus.se för en visning!

Nu har vi öppnat för bokning för 2025

Följ oss gärna på instagram norgeshus_konferensochevent för mer information och bilder.

Bröllop i dagarna två – En extra dag

Boka en extra dag och få tillgång redan på torsdagen. Ha två bröllopsfiranden om inte alla gästerna får plats vid samma tillfälle.