Sovsal

Övernattning i vandrarhem i centrala Göteborg – Ledigt Partille Cup 2024

Ledigt under Partille Cup 2024 – Skicka din förfrågan idag till info@norgeshus.se

Boendet är ett perfekt övernattningsalternativ för idrottslag, konfirmandgrupper, kör och skolklasser som planerar resa till Göteborg.

Norges Hus i Göteborg ligger i trevliga omgivningar centralt på Skånegatan 16 med gångavstånd till bl.a. Liseberg, Ullevi, Scandinavium, Svenska Mässan, Universeum, Kungsportsavenyn och Nordens största köpcenter Nordstan. Vår närmaste granne är Filmstaden Bergakungen – Sveriges största bio!

Vi har sängplatser till 36 personer i sovsalen, inklusive ett eget rum för ledare med 6 bäddar. Vi bokar in enbart ett sällskap i taget, så man bor inte flera grupper samtidig oavsett antal. I anslutning till sovsalen finns 3 badrum med totalt 5 toaletter och 6 duschar.

Man kan även hyra båda konferensrum- och salar som extra uppehållsrum för undervisning och samlingar, eller för extra sängplatser om ni är flera än 36 personer. Lakan och rengöring ingår inte, men kan bokas som tillägg.

Vardagsrumsdelen i vandrarhemmet är utrustat med TV, trådlöst internet, böcker och spel.

Hos oss är det självhushåll i det stora gästköket. I köket finns porslin, kylskåp, spis, diskmaskin, micro och kaffebryggare. Eftersom Norges Hus ligger mitt i Göteborg, är det även flotte möjligheter att besöka en av de många närliggande restauranger.

Härlig trädgård finns på baksidan av huset som kan användas av våra gäster till frukost i det gröna, grillning, lek eller en vilostund i solen. Grill finns att låna.

Bussparkering kan ordnas på förfrågan.

Vi har ledigt under Partille Cup. Ta kontakt med oss for mer informasjon om boende.