Företagsmedlemsskap

Som företag har ni möjlighet att stötta vår verksamhet genom att teckna dig för ett Företagsavtal. Ert företag blir då fadder för och Partner till Norges Hus. I gengäld erbjuder vi er möjligheten att använda våra faciliteter.

  • Fri tillgång till våra konferenslokaler inkl. teknisk utrustning 4 ggr/år (gäller max 35 deltagare per tillfälle, alt. 2 ggr/år med upp till 70 deltagare – vid fler deltagare, kontakta oss för offert)
  • Kort presentation och länk från Norges Hus hemsida.
  • Exponering i Norges Hus Nyhetsbrev
  • Rabatt på ytterligare bokningar under året

Pris: 25 000 SEK/år exkl. moms


Norges Hus Företagsmedlemmar

NSHK Göteborg

Handelskammarens syfte är att främja de kommersiella och industriella förbindelserna mellan Sverige och Norge samt att tillvarata näringslivets intressen i förhållanden till svenska och norska myndigheter.

Handelskammaren välkomnar alla som är intresserade av norsk-svenska handelsrelationer som medlemmar i kammaren.

Läs mer om Norsk-Svenska Handelskammaren


DNB Sverige

DNB är en av de ledande nordiska aktörerna inom bank, finans och försäkring. På den svenska marknaden erbjuder vi de flesta tjänster och produkter som efterfrågas av medelstora och stora företag samt institutioner.

Läs mer om DNB Sverige


KGH Customs Services

Med över femtio års erfarenhet och mer än 28 000 kunder kan KGH erbjuda kunskap och tjänster som kan effektivisera och ge mervärde till din tullhantering.

Läs mer om KGH Customs Services


Jotun Sverige AB

Jotun är en norsk producent av färg och pulverlacker. Jotun Sverige AB har huvudkontor i Västra Frölunda och säljer färg av högsta kvalitet inom segmenten Marin, Dekorativ, Pulver och Protective. Jotun har ett brett produktsortiment inom både B2B, utomhusfärg, inomhusfärg och båtfärg.

Läs mer om Jutun Sverige AB