Medlemskap

Personlig medlemsskap i Den Norske Foreningen i Norges Hus.

 

Norges Hus i Göteborg Ekonomisk Förening har som målsättning att bevara byggnaden på Skånegatan 16 som en norsk mötesplats i Göteborg och Den Norske Foreningen Dovre står för alla de kyrkliga och kulturella aktiviteterna på huset.  Föreningen har även ett samarbete med Norske Sjömannskirken i Stockholm som tillsammans med kirkegruppen i Den Norske Foreningen, håller i de kyrkliga aktiviteterna. Norges Hus Ekonomiska Förening har ingått ett samarbetsavtal med Den Norske Foreningen Dovre så att man blir automatisk medlem i båda föreningarna när man tecknar medlemskap.

Fastigheten är byggd som en Sjömannskyrka i 1958 och grundstenen lades 1957 av den dåvarande Kronprins Olav. Efter att organisationen Sjömannskirken – Norsk kirke i utlandet lade ner sin fasta verksamhet i Göteborg 2011, övertogs fastigheten av Norges Hus. Lokalerna har därefter genomgått en varsam och grundlig renovering. Flera hyresgäster finns idag i huset, däribland Kgl norsk generalkonsulat, Norsk-Svenska Handelskammaren och Skolförvaltningen Gymnasieområdet Skånegaten.

Vill du bli medlem i Den Norske Foreningen och stötta upp om verksamheten i Norges Hus, sänd oss gärna en e-post eller ring, så vi kan registrera ditt medlemskap omgående. Välj om du vill bli personlig medlem (300/år) eller teckna ett familjemedlemskap (500/år). Betala med kort, bankgiro eller Swish (instruktioner under). Märk inbetalningen med namn, adress, tel och e-post. Som medlem får du regelbundet våra nyhetsbrev med information om vad som händer av föreningsaktiviteter på huset.

Betala med Kort

Betala medlemsskap

Betala med Bankgiro

Betala til föreningens bankgiro 5637-7468

Betala med Swish

Du kan även betala ditt medlemsskap med Swish till föreningens Swish-nummer 123 075 31 86 eller snabbt och enkelt genom att scanna QR-koden på bilden.

Kontakta oss

 

E-post: info@norgeshus.se

Telefon +46 31 16 13 68.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

* indicates requiredVi skickar alla Nyhetsbrev per e-post, men vid enstaka tillfällen även per post. Var god att välja vilka sätt du önskar få information från Norges Hus:


Du kan när som helst avbryta prenumerationen genom att klicka på länken i sidfoten i våra e-postmeddelanden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimps privacy practices here.