Medlemskap

Personlig medlemsskap i Den Norske Foreningen i Norges Hus.

 

Norges Hus i Göteborg Ekonomisk Förening har som målsättning att bevara byggnaden på Skånegatan 16 som en norsk mötesplats i Göteborg och Den Norske Foreningen Dovre står för alla de kyrkliga och kulturella aktiviteterna på huset.  Föreningen har även ett samarbete med Norske Sjömannskirken i Stockholm som tillsammans med kirkegruppen i Den Norske Foreningen, håller i de kyrkliga aktiviteterna. Norges Hus Ekonomiska Förening har ingått ett samarbetsavtal med Den Norske Foreningen Dovre så att man blir automatisk medlem i båda föreningarna när man tecknar medlemskap.

Fastigheten är byggd som en Sjömannskyrka i 1958 och grundstenen lades 1957 av den dåvarande Kronprins Olav. Efter att organisationen Sjömannskirken – Norsk kirke i utlandet lade ner sin fasta verksamhet i Göteborg 2011, övertogs fastigheten av Norges Hus. Lokalerna har därefter genomgått en varsam och grundlig renovering. Flera hyresgäster finns idag i huset, däribland Kgl norsk generalkonsulat, Norsk-Svenska Handelskammaren och Skolförvaltningen Gymnasieområdet Skånegaten.

Vill du bli medlem i Den Norske Foreningen och stötta upp om verksamheten i Norges Hus, sänd oss gärna en e-post eller ring, så vi kan registrera ditt medlemskap omgående. Välj om du vill bli personlig medlem (300/år) eller teckna ett familjemedlemskap (500/år). Betala med kort, bankgiro eller Swish (instruktioner under). Märk inbetalningen med namn, adress, tel och e-post. För att få nyhetsbrev från Norges Hus med information om vad som händer av föreningsaktiviteter på huset, så ber vi dig att registrera dig för nyhetsbrev, se längre ned på sidan.

Betala med Kort

Betala medlemsskap

Betala med Bankgiro

Betala til föreningens bankgiro 5637-7468

Betala med Swish

Du kan även betala ditt medlemsskap med Swish till föreningens Swish-nummer 123 075 31 86 eller snabbt och enkelt genom att scanna QR-koden på bilden.

Kontakta oss

 

E-post: info@norgeshus.se

Telefon +46 31 16 13 68.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

* indicates requiredVi skickar alla Nyhetsbrev per e-post, men vid enstaka tillfällen även per post. Var god att välja vilka sätt du önskar få information från Norges Hus:

Du kan när som helst avbryta prenumerationen genom att klicka på länken i sidfoten i våra e-postmeddelanden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.