Konferenslokaler

Konferenslokaler i centrala Göteborg nära Liseberg

Norges Hus erbjuder kurs- och konferenslokaler samt tillhörande tjänster i en vacker och unik miljö i centrala Göteborg, med parkering och stor trädgård i direkt anslutning till lokalerna. Enbart en grupp i taget, konfererar i våra stora och luftiga lokaler, således är det ingen stor genomströmning av andra grupper och gäster.

Med tanke på att våra konferenslokaler ligger väldigt nära Korsvägen, Svenska Mässan, Liseberg, Ullevi och Avenyn är det lätt att anordna en konferens, utbildning eller ett event hos oss i anslutning till andra aktiviteter.

Norges Hus som tidigare var den norska sjömanskyrkan i Göteborg, är nu en vacker konferensanläggning med en mysig ”hemma hos” känsla. Lokalerna ägnar sig för företagsevent och kundevents, utbildningar och seminarier, stora och små möten, digitala möten, tillfälliga showroom, disputationsfester och bröllop. Våra hemtrevliga lokaler är lätta att anpassa efter just ditt önskemål. Ta kontakt med oss så skräddarsyr vi konferensen eller mötet efter just era behov.


Kontakta oss direkt för uppdaterad tillgänglighet.
För snabb prisindikation, ange antal personer samt halv eller heldag.

Dagskonferens för stora och små grupper

Vår konferenslokal består av 3 olika rum – Håkon, Maud och Olav – som kan användas separat eller öppet som en stor lokal. Delbara rum och möjlighet för anpassning gör att lokalen passar lika bra till stora som till mindre konferenser. Möjligheterna är många och vi hjälper gärna till med förslag till din konferens. Vår konferenssal är komplett utrustad med modern AV teknik, filmduk, scen och trådlöst nätverk. I angränsande del av lokalerna finns det möjlighet att inta en god lunch eller njuta av eftermiddagskaffet. Vi tar emot grupper med upp till 120 personer.

Möten i en lugn och unik miljö

Hos oss träffas ni i en avslappnande miljö utanför det egna kontoret. Vårt mötesrum Harald är perfekt för mindre möten med upp till 12 personer som till exempel styrelsemöten, ledningsgruppsmöten, intervjuer eller till andra träffar ni inte vill hålla i egna lokaler. Under årets varmare dagar kan ni umgås och fika i vår härliga trädgård på husets baksida och när kylan kryper på kan ni istället koppla av framför den öppna brasan.

Utbildningslokal i centrala Göteborg

Maud är en mycket omtyckt och populär kurslokal. Lokalen ger goda förutsättningar för en bra lärmiljö och lyckade utbildningar. Vi får dagligen fina betyg från kursdeltagare och kursledare på både vårt hembakade konferensfika och lokalens möjligheter för utbildningarnas olika behov. Det går till exempel lätt att dela upp lokalen för olika grupparbeten där kursdeltagarna fritt kan placera sig runt om i våra olika delar. Vad sägs också om en kaffe, fralla och energigivande hälso-shot innan start eller hemlagad äppelpaj framför brasan under eftermiddagspausen? Oavsett behov är ni varmt välkomna med era önskemål.


Kontakta oss för uppdaterad tillgänglighet vardagar.
För snabb prisindikation, ange antal personer samt halv eller heldag.

Stora konferenslokaler som kan delas

Lokalerna i Norges Hus går att dela av eller ha öppet hela våningen. Rummen har fått namn efter den norska kungafamiljen. Stora salen Maud och Håkon tillsammans med Olav passar utmärkt för större konferenser, mingel- och kundevent, utställningar, produktlanseringar etc.


Maud

Vår fina kyrksal med sitt pampiga ovala tak. Här passar båda föreläsningar, kurser eller företagsevent. Komplett utrustad med modern AV teknik, filmduk och scen.

Håkon

Passar bra för U-sits och mindre biosits, eller som mingelyta vid större event.Olav

I direkt anslutning till våra samtliga konferensrum ligger vår cafédel där ni kan avnjuta en go frukostfika framför brasan eller ta med fikat ut till trädgården. Här går också att beställa för en lunchsittning.

Harald

Vårt mötesrum som passar bra till off-sitemöten. Rummet har plats för upp till 12 personer.

Utrustning för digitala möten

När en del av gruppen finns på annat håll är det en fördel med bra ljud och bild så att mötet kan flyta på utan tekniskt strul. Med hjälp av vår videokonferensutrustning blir det bra kvalitet på mötet.

Utrustningen ingår vid bokning av lokal, meddela gärna innan vad för slags teknik ni är i behov av. Personal är alltid på plats och hjälper er vid uppstart så allt fungerar som det ska.

Här finns flera möjligheter för digitala möten där bara fantasin sätter stopp. Bland annat:

  • Konferens
  • Föreläsning
  • Webbkurs
  • Utbildning

Hyra lokal för showroom

Behöver ni en lokal för att visa upp era produkter?

Norges Hus stora och luftiga lokaler passar utmärkt som showroom. Här går det enkelt att styra flödet av besökare. Gästerna släpps med fördel in genom entrén med direkt anslutning till den ”stora salen”. De kan sedan röra sig genom lokalen och ta sig ut genom vår bortre entré i andra änden av huset. Genom att använda båda entréerna skapas ett naturligt flöde genom lokalen vilket minimerar trängsel.


Kontakta oss direkt för uppdaterad tillgänglighet vardagar.
För snabb prisindikation, ange antal personer samt halv eller heldag.


Villkor för avbokning

Avbokning skall skickas skriftligt via e-post till info@norgeshus.se och ska bekräftas av uthyraren med e-post. Vid avbokning 30-15 dagar före arrangemanget gäller 25 % betalningsskyldighet av samtliga kostnader. Vid avbokning 14-7 dagar före arrangemanget gäller 50 % betalningsskyldighet av samtliga kostnader. Vid avbokning senare än 7 dagar före arrangemanget gäller 100 % betalningsskyldighet av samtliga kostnader. Då det i vissa fall finns strängare avbokningsregler hos våra underleverantörer, kommer dessa att tillämpas.