Konferenslokaler

Konferens, Kurs och Möten i Centrala Göteborg

Norges Hus erbjuder kurs- och konferenslokaler i en vacker och unik miljö i centrala Göteborg. Lokalen som tidigare var den norska sjömanskyrkan i Göteborg är en vacker och annorlunda konferenslokal. Lokalerna ägnar sig för företagsevent och kundevents, utbildningar och seminarier, stora och små möten, banketter, disputationsfester och bröllop. Våra hemtrevliga lokaler är lätta att möblera efter just ditt önskemål. Ta kontakt med oss så skräddarsyr vi konferensen eller mötet efter just era behov.

Dagskonferens för stora och små grupper

Vår konferenslokal består av 3 olika rum – Håkon, Maud och Olav – som kan användas separat eller öppet som en stor lokal. Delbara rum och möjlighet för anpassning gör att lokalen passar lika bra till stora som till mindre konferenser. Möjligheterna är många och vi hjälper gärna till med förslag till din konferens. Vår konferenssal är komplett utrustad med modern AV teknik, filmduk, scen och trådlöst nätverk. I angränsande del av lokalerna finns det möjlighet att inta en god lunch eller njuta av eftermiddagskaffet. Lokalen är godkänd för evenemang upp till 120 personer.

Möten i en lugn och unik miljö

Hos oss träffas ni i en avslappande miljö utanför det egna kontoret. Vårt mötesrum Harald är perfekt för mindre möten med upp till 12 personer som till exempel styrelsemöten, ledningsgruppsmöten eller till intervjuer och träffar ni inte vill hålla i egna lokaler. Under årets varmare dagar kan ni umgås och fika i vår härliga trädgård på husets baksida och när kylan kryper på kan ni istället koppla av framför den öppna brasan.

Kurslokal i centrala Göteborg

Maud är en mycket omtyckt och populär kurslokal. Lokalen ger goda förutsättningar för en bra lärmiljö och lyckade utbildningar. Vi får dagligen fina betyg från kursdeltagare och kursledare på både vårt hembakade konferensfika och lokalens möjligheter för utbildningarnas olika behov. Det går till exempel lätt att dela upp lokalen för olika grupparbeten där kursdeltagarna fritt kan placera sig runt om i våra olika delar. Vad sägs också om en kaffe, fralla och energigivande hälso-shot innan start eller hemlagad äppelpaj framför brasan under eftermiddagspausen? Oavsett behov är ni varmt välkomna med era önskemål.

Våra lokaler

Lokalerna i Norges Hus går att dela av eller ha öppet hela våningen. Rummen har fått namn efter den norska kungafamiljen. Stora salen Maud och Håkon tillsammans med Olav passar utmärkt för större konferenser, mingel- och kundevent, utställningar, produktlanseringar etc.


Maud

Vår fina kyrksal med sitt pampiga ovala tak. Här passar båda föreläsningar, kurser eller företagsevent. Komplett utrustad med modern AV teknik, filmduk och scen.

Håkon

Passar bra för U-sits och mindre biosits, eller som mingelyta vid större event.Olav

I direkt anslutning till våra samtliga konferensrum ligger vår cafédel där ni kan avnjuta en go frukostfika framför brasan eller ta med fikat ut till trädgården. Här går också att beställa för en lunchsittning.

Harald

Vårt mötesrum som passar bra till off-sitemöten. Rummet har plats för upp till 12 personer.